Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Ню Хампшър

Имот за продажба в Ню Хемпшир

Тя граничи на юг с Масачузетс, на запад с Върмонт, на изток с Мейн и Атлантическия океан и на север с канадската провинция Квебек

По време на вашето проучване на имоти за продажба в Ню Хемпшир е важно да се знае някои новини.

Ню Хемпшир е известен с лозунга си "Live Free or Die", който съдържа либертарианска философия, която наистина обхваща историческата съпротива на държавата спрямо регулирането. Държавната конституция на Ню Хемпшир е единствената, която признава правото на революция и единствената, която не изисква създаването на публична училищна система. Няма закони, изискващи тези, които са на възраст над 18 години, да носят предпазни колани или каски или мотоциклетисти, за да осигурят задължителна автомобилна застраховка. Ню Хемпшир също няма общ данък върху продажбите и няма данък върху доходите на физическите лица.

Ню Хемпшир е една от американските щати в Ню Англия, характеризираща се с живописни градове и големи пустини. На север, Националната гора на Бялата планина е известна с зимните спортове, които могат да се практикуват тук и за планината Вашингтон - най-високият връх в региона, като зъбната железопътна линия е на върха.

Въпреки че са малка държава, гражданите на Ню Хемпшир оказват силно влияние върху националната политика благодарение на участието им в първите президентски избори в страната.

Това е сравнително скъпо състояние, в което да притежавате недвижими имоти и в който търсите имот за продажба в Ню Хемпшир. Освен това, той има третият най-висок данък върху имуществото в нацията след Ню Джърси и Илинойс.

Икономиката на гранитната държава разчита основно на производството и туризма, като посетителите идват на ски и сноуборд в Бялата планина през зимата и плуват в езерото Уинпипески и плажовете по крайбрежието на 13-те мили през лятото.

Петата по-малка държава от гледна точка на площ, Ню Хемпшир има население от над 1,3 милиона души. 94% от жителите са бели, 2% испанци, 2% азиатски и 1% черни. От етническа гледна точка ирландците представляват най-големите активи, декларирани за над 13% от населението, докато лицата, родени в чужбина, представляват 5%.

Столицата е Конкорд, но Манчестър е средно голям град с население от около 110 506 души и с 30 съседни квартала е най-голямата общност в Ню Хемпшир. Манчестър цените на недвижимите имоти са доста над средната цена в сравнение с цените на вътрешния пазар.

Вътрешните продажни цени се увеличиха с 5,7% през първите два месеца на 2018 г. спрямо същия период на миналата година и можеха да предскажат рекордна година за цените.

Графтън окръг отчитат най-висок процент на печалба, 20,4% тази година, докато Съливан Каунти отчитат най-голям спад, намаление от 17,8%.

Hillsborough окръг, който включва Манчестър и Nashua, е нараснал с 2% до февруари.

Междувременно доклад за пазара на недвижими имоти, публикуван от Ню Хемпширския орган за жилищно финансиране, заяви, че продавачите имат предимство пред купувачите, така че това е най-добрият период за вашият имот за продажба в Ню Хемпшир.

Пазарът на недвижими имоти в Манчестър със сигурност се възстанови и всъщност градът е изминал дълъг път от неотдавнашната рецесия. Имоти за продажните цени в Ню Хемпшир, особено в Манчестър, продължават да показват окуражаващи печалби и сега се радват на 11,5%. Това е почти двойно повече от средното за страната.

Изненадващо, високите темпове на поскъпване през последните 3 години не правят домовете твърде скъпи. В действителност пазарът на недвижими имоти в Манчестър все още е един от най-удобните в страната. Въпреки увеличението на цените, достъпността все още е под историческата средна стойност на района.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 3492

За продажба Вила, Ню Хампшър, Concord, Concord, Concord

3,313,924.88BGN
За продажба
Вила

316 m²
За продажба на голяма брегова собственост
Cod. 3491

За продажба Къща, Ню Хампшър, Manchester, Manchester, Manchester

4,674,553.99BGN
За продажба
Къща

325 m²
За продажба 100 Ft на вода с прекрасни гледки
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB